Vitamax Chelated Calcium + Magnesium + Zinc таблети

Комбинација во одлично избалансиран сооднос од калциум, магнезиум и цинк

Effects of the product:

За цврсти коски и заби

Characteristics:

Има добротворна функција на нервниот и мускулниот систем, за цврсти коски и заби како и при проблеми со скршеници.

Ingredients:

Calcium, Magnezium, Zinc