Cranberry (Reine des pres)

Image Cranberry (Reine des pres)

 Tretje para orale për sistem të shëndoshë urinar.

 - Kuartet nga Boronica e kuqe, Filipendula hexapetala, Erica arborea, Druri hirit

Image

 

Органско интегрално брашно од Камут® Khorasan пченица, 500 g 

Се состои од органско интегрално брашно од Камут® Khorasan пченица.

Интегралната пченица не подлежи на процеси на сепарација и затоа природно содржи големо количество на влакна. Интегралното брашно од Камут® Khorasan пченицата е многу вкусно и погодно за подготовка на леб, крекери, двопек, солени стапчиња, schiacciate(тесто слично на пица), пица и секако за колачи.

Image

 

Органско брашно од Камут® Khorasan пченица, 500 g 

Се состои од органски брашно од Камут Khorasan пченица кое се добива со делумно одвојување на триците. Тестото од ова брашно добро нараснува и погодно е за подготовка на леб, крекери, двопек, солени стапчиња, schiacciate (тесто слично на пица), пица и секако за колачи.

Пробајте ги древните вкусови кои ни ги дарила природата и бидете креатори на сопственото здравје!