МОМЕНТАЛНИ АКЦИИ

Услугата за достава е достапна на територијата на целата држава и истата е бесплатна со нарачка над 1.500 денари.

Имате можност за избор на термин за достава.

 
Извлечени се добитниците на вредни награди во големата наградна игра на Зегин во Кавадарци, Штип, Кочани и Виница

На 08.05.2023 година во Дирекцијата на Зегин во Скопје, во присуство  на нотар, претставници од маркетинг секторот и од Аптеките на Зегин беа извлечени добитниците на наградите од големата наградна игра во аптеките на Зегин во Кавадарци, Штип, Кочани и Виница која траеше од 31.03.2023 до 30.04.2023 година.

Подолу се објавени имињата на добитниците:

 

КАВАДАРЦИ

Производи од Зегин:

 1. Елица Митревска    
 2. Катерина Ѓелова     
 3. Ката Стојанова       

Компактен мини небулизатор со компресор NIMO:

 1. Павлинка Динова  

Апарат за мерење притисок ALPHAGO - MEDU60 

 1. Благица Kолева        

Телевизор TLC 32DD429, 32”Slim LED TV, HD Ready

 1. Ристенка Касапинова Чулев    

Таблет SAMSUNG SM- X200 Galaxy Tab A8 GRAY 64 GB WiFi Tablet, 10.5”

 1.  Благица Камчева              

Телефон SAMSUNG SM- A536 GALAXY A53 5G BLACK 6/128 DUAL SIM

     1. Ангела Јаневска Колев            

 

ШТИП

Производи од Зегин:

 1. Моника Венкова Али  
 2. Благица Ивановиќ         
 3. Катерина Ѓуркова         

Компактен мини небулизатор со компресор NIMO:

 1. Елена Богдова  

Апарат за мерење притисок ALPHAGO - MEDU60 

 1. Марио Конзулов

Телевизор TLC 32DD429, 32”Slim LED TV, HD Ready

     1. Елена Треневски

Таблет SAMSUNG SM- X200 Galaxy Tab A8 GRAY 64 GB WiFi Tablet, 10.5”

 1. Горан Денчов  

Телефон SAMSUNG SM- A536 GALAXY A53 5G BLACK 6/128 DUAL SIM

 1. Славица Сарафинова  

 

КОЧАНИ

Производи од Зегин:

 1. Павел Максимов 
 2. Мери Нисева 
 3. Ленче Андонова

Компактен мини небулизатор со компресор NIMO:

 1. Даниела Теолошевска

Апарат за мерење притисок ALPHAGO - MEDU60 

 1. Валентина Јовановска

Таблет SAMSUNG SM- X200 Galaxy Tab A8 GRAY 64 GB WiFi Tablet, 10.5”

 1. Миле Стојанов

Телефон SAMSUNG SM- A536 GALAXY A53 5G BLACK 6/128 DUAL SIM

 1. Лазар Андонов

 

ВИНИЦА

Производи од Зегин:

 1. Михаела Гашевска 
 2. Маринко Димитров 
 3. Сања Борисовска

Компактен мини небулизатор со компресор NIMO:

 1. Марија Коцев

Апарат за мерење притисок ALPHAGO - MEDU60 

 1. Бранкица Симеонова  

Телевизор TLC 32DD429, 32”Slim LED TV, HD Ready

 1. Маријан Стефанов

 

*Напомена:

Главните награди (телефон, таблет и ТВ) во оваа наградна игра за градовите Кочани и Виница се влечеа за двата града споено.

Организаторите на наградната игра имаат целосно право да извлечат нови добитници доколку бидат откриени нерегуларности во врска со првоизвлечените добитници (фискалната сметка не е зачувана, не се јавуваат на телефонски број и сл).

Честитки до сите добитници!