МОМЕНТАЛНИ АКЦИИ

Услугата за достава е достапна на територијата на целата држава и истата е бесплатна со нарачка над 1.000 денари

Терминот за достава го бирате самите

Кариера во Зегин

Вработување во Зегин

Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема дистрибутивна мрежа, секогаш сме во потрага по талентирани професионалци кои сакаат да станат дел од нашето професионално семејство.

Зегин групацијата обрнува големо внимание во изборот на најсоодветни кандидати од најразлични профили кои ќе се придружат на нашите постоечки успешни тимови.

Доколку  сте енергични, храбри и полни со ентузијазам за личен развој и напредување, како и професионални компетенции за успешно да работите, Ве молиме испратете пропратно писмо (CV) и биографија на македонски јазик на следниот маил kariera@zegin.com.mk.

Зегин групацијата во согласност со стратегијата за постојан раст и унапредување, го задржува правото, доколку се јави потреба за нов, талентиран и мотивиран кадар, во текот на годината, да ги контактира заинтересираните кандидати.

Известување за обработка на Личните податоци на кандидати за вработување во групацијата Зегин

Профили на кадри за кои може да аплицирате

Но доколку сакате може да аплицирате и за друга работна позиција за која имате искуство и мислите дека може да допринесете со вашето знаење во понатамошното развивање на Зегин групацијата.