МОМЕНТАЛНИ АКЦИИ

Услугата за достава е достапна на територијата на целата држава и истата е бесплатна со нарачка над 1.000 денари

Nera Kritis вода за пиење

Video file

„Нера Критис“, најпродаваниот бренд за вода за пиење, ја доби наградата „Супериорен вкус" (Superior Taste Award) златни ѕвезди од Меѓународниот институт за вкус и квалитет (ITQI) - водечка европска организација посветена на тестирање и промовирање на врвна храна и пијалоци од целиот свет.
Судиите од престижните европски кулинарски и сомелиерски здруженија доделија „златни ѕвезди" за чистиот вкус и квалитет на „Нера Критис“, врз основа на "Слепа анализа на евалуација на вкусови" (Blind Taste Sensory Analysis), супериорна техника за препознавање на вкус на производи кои ги исполнуваат највисоките однапред утврдени стандарди за квалитет од готвачи и сомелиери, кои се лидери и експерти за вкус во Европа.
„Нера Критис“ гордо го припишува ова достигнување на својствената „алкална вредност pH8" која има бројни докажани здравствени придобивки и уникатни минерални композиции, го алкализира и детоксицира организмот, го зголемува имунитетот до 30%, ги топи мастите. Ова достигнување е уште една класична приказна за бренд кој потекнува од Белите Планини на островот Крит и еколошки најчистиот Евроафрикански регион.