Карпош 1 Моја Аптека

Карпош 1 Моја Аптека

Адреса: ул. Иван Аговски бр. 7 локал 2, Карпош 1, Скопје
Телефон: 02/ 3089 997

Работно време: 07:00 - 21:00
Сабота: 08:00 - 21:00
Недела: /

Договор со ФЗОРСМ
Да
location_on Прикажи на мапа