Раде Кончар

Раде Кончар

Адреса: бул. Трета Македноска Бригада бр. 41-3/10, Аеродром, Скопје
Телефон: 02/ 2456 888

Работно време: 07:00-21:00
Сабота: 08:00-20:00
Недела: /

Договор со ФЗОРСМ
Да
location_on Прикажи на мапа