МОМЕНТАЛНИ АКЦИИ

Услугата за достава е достапна на територијата на целата држава и истата е бесплатна со нарачка над 1.500 денари.

Имате можност за избор на термин за достава.

 
ЗЕГИН Аптеки

Зегин Фарм успешно функционира повеќе од три децении благодарение на доброто управување и стратегија за развој која се базира на најсовремените светски достигнувања.

Основната дејност се состои од продажба на лекови, медицински помагала, додатоци во исхраната, козметика, органска храна.

Успехот се должи на професионалниот и посветен персонал, на широкиот асортиман од над 25 000 производи со најприфатливите цени. Ова го прави Зегин Фарм лидер во Република Северна Македонија по број на услужени и задоволни клиенти.

Затоа и заслужено го носиме епитетот "Фармацевтски бисер на Македонија"

Зегин во моментов има над 170 аптеки ширум целата држава.

Zegin apteka