МОМЕНТАЛНИ АКЦИИ

Услугата за достава е достапна на територијата на целата држава и истата е бесплатна со нарачка над 1.000 денари

Зегин ја отвори својата нова аптека во East Gate Mall

Денеска Зегин ги отвори вратите на својата нова аптека во East Gate Mall, со која ги подигна  сите стандарди на аптекарското работење.
Аптеката има модерен, современ, луксузен и уникатен изглед, а просторот нуди  висока фукционалност и лесен пристап до производите, со што потребите на купувачите се ставаат на прво место.
Како и во останатите аптеки на Зегин и аптеката во East Gate Mall ќе нуди широк избор на производи по најконкурентни цени. По повод отвoрањето на новата aптека ЗЕГИН за своите потрошувачи подготви голем број на специјални подароци и изненадувања, како и ексклузивни акции
 East Gate Mall
 
Со отворањето на новата луксузна аптека, Зегин уште еднаш докажа зошто со право се нарекува лидер во фармацевтската индустрија во Македонија.