МОМЕНТАЛНИ АКЦИИ

Услугата за достава е достапна на територијата на целата држава и истата е бесплатна со нарачка над 1.500 денари.

Имате можност за избор на термин за достава.

 

Зелено смути со хлорела

Состојки:

Хлорела смути

Ставете ги сите состојки во блендер, измешајте ги и тоа е тоа!