МОМЕНТАЛНИ АКЦИИ

Услугата за достава е достапна на територијата на целата држава и истата е бесплатна со нарачка над 1.500 денари.

Имате можност за избор на термин за достава.

Акција Sleepy со подарок табуретка

sleepy akcija so podarok disney taburetka

Ексклузивна акција од 15.11.23-15.01.24

Може да купите 4 исти или да направите комбинација од слединте артикли:

  • SLEEPY NATURAL

Пелени:
SLEEPY Natural NewBorn Пелени за новороденче бр. 1 (2-5 кг), 80 пелени
SLEEPY Natural Пелени за бебиња бр. 2 (3-6 кг), 84 пелени
SLEEPY Natural Пелени за бебиња бр. 3 (4-9 кг), 68 пелени
SLEEPY Natural Пелени за бебиња бр. 4 (7-14 кг), 90 пелени
SLEEPY Natural Пелени за бебиња бр. 4+ (9-16 кг), 52 пелени
SLEEPY Natural Пелени за бебиња бр. 5 (11-18 кг), 72 пелени
SLEEPY Natural Пелени за бебиња бр. 6, 16+ (15-25), 60 пелени
SLEEPY Extra Пелени за бебиња бр. 7 (16+ кг), 56 пелени

Гаќички:
SLEEPY Natural Гаќички за бебиња бр. 5 (11-18 кг), 48 гаќички
SLEEPY Natural Гаќички за бебиња бр. 6 (15-25кг), 40 гаќички

 

  • SLEEPY Bio NATURAL

Пелени:
SLEEPY Bio Natural Newborn Пелени за бебиња бр. 1 (2-5 кг), 64 пелени
SLEEPY Bio Natural Пелени за бебиња бр. 2 (3-6 кг), 68 пелени
SLEEPY Bio Natural Пелени за бебиња бр. 3 (4-10 кг), 56 пелени
SLEEPY Bio Natural Пелени за бебиња бр. 4 (7-16 кг), 48 парчиња
SLEEPY Bio Natural Пелени за бебиња бр. 5 (11-20 кг), 40 пелени
SLEEPY Bio Natural Пелени за бебиња бр. 6 (15-27 кг), 32 пелени
SLEEPY Bio Natural Пелени за бебиња бр. 7 (20-30 кг), 28 пелени

Гаќички:
SLEEPY Bio Natural Гаќички за бебиња бр. 3 (4-10 кг), 56 гаќички
SLEEPY Bio Natural Гаќички за бебиња бр. 4 (7-16 кг), 48 гаќички
SLEEPY Bio Natural Гаќички за бебиња бр. 5 (11-20 кг), 40 гаќички
SLEEPY Bio Natural Гаќички за бебиња бр. 6 (15-27 кг), 32 гаќички