МОМЕНТАЛНИ АКЦИИ

Услугата за достава е достапна само во Скопје и истата е бесплатна со нарачка над 501 денар 

Како да се регистрирате и да нарачате

Почитувани наши клиенти, со цел да ви го олесниме процесот на регистрација, за вас спремивме едно кратко видео каде е објаснет целиот процес. Доколку сепак имате потешкотии при регистрацијата ве молиме да ни се јавите на тел. 072 310 690 за да ви помогнеме. 

Video file