SLEEPY Easy Clean Extra Shine Влажни марамчиња за чистење под, 50 марамчиња

Sleepy Easy Clean Herbal Soap Floor Cleaning Wipes - 50 Wipes vlazni maramcinja za cistenje pod
SLEEPY Easy Clean Extra Shine Влажни марамчиња за чистење под, 50 марамчиња
299,00 ден.
0
Производот сѐ уште не е оценет
Бренд
Шифра
056567C
favorite_border

Опис на производот

SLEEPY Easy Clean Extra Shine Влажни марамчиња за чистење под.

 • Со додаток на хербален сапун
 • Природна формула со бел оцет, бикарбонат и арома на еукалиптус
 • За перфектно чисти површини
 • Со специјална структура за фаќање нечистотии
 • Практични, хигиенски
 • Екстра големи и екстра дебели
 • За еднократна употреба
 • За чистење на стаклени, керамички и дрвени површини
 • Приспособливи за употреба на џогер
 • Не е потребно плакнење
 • Не оставаат дамки
 • Веган
 • Хипоалергени
 • Без глутен

Пакување: 50 влажни марамчиња.

 

Содржина

Состав: Nonionic Active Substance <%5, Soap <%5, Perfume, Vinegar, Sodium Bicarbonate, Salvia Officinalis Leaf Extract, Potassium Sorbate.

Мерки на претпазливост: Предизвикуваат сериозна иритација на очите. Содржат кумарин. Може да предизвикаат алергиска реакција. Ако е потребен медицински совет, чувајте го пакувањето или етикетата. Да се чува вон дофат на деца. Прочитајте ја етикетата пред употреба. Доколку дојде до контакт со очи: внимателно исплакнете со вода неколку минути. Отстранете ги контактните леќи и продолжете со плакнење. Фрлете ја содржината/контејнерот во согласност со локални/регионални/национални/меѓународни прописи.

После првото отварање да се користат до 3 месеци. 

 

Мислења на потрошувачи

Споделете го вашето искуство со овој производ!
Регистрирај се / Најави се

Албански

SLEEPY Easy Clean Extra Shine Faculeta të lagura për pastrimin e dyshemesë

 • Me sapun herbal të shtuar
 • Formulë natyrale me uthull të bardhë, bikarbonat dhe aromë eukalipt
 • Për sipërfaqe të pastra perfekte, 
 • Me strukturë të veçantë për kapjen e papastërtive
 • Praktike, higjienike
 • Ekstra të mëdha dhe ekstra të trasha 
 • Për pastrimin e sipërfaqeve të qelqit, qeramikës dhe drurit
 • Të adaptueshme për përdorim me xhoger
 • Nuk kërkohet shpëlarje
 • Nuk lënë njolla
 • Vegane
 • Hipoalergjike
 • Pa gluten

Masat paraprake: Shkaktojnë irritim serioz të syve. Përmbajnë kumarinë. Mund të shkaktojnë reaksion alergjik. Nëse keni nevojë për këshilla mjekësore, mbani paketimin ose etiketën. Të ruhet në vende të paarritshme prej fëmijëve. Lexoni etiketën përpara përdorimit. Në rast kontakti me sytë: shpëlajeni me kujdes me ujë për disa minuta. Hiqni lentet e kontaktit dhe vazhdoni të shpëlani. Hidhni përmbajtjen/kontejnerin në përputhje me rregulloret lokale/rajonale/kombëtare/ndërkombëtare. 

Përbërja: Nonionic Active Substance <%5, Soap <%5, Perfume, Vinegar, Sodium Bicarbonate, Salvia Officinalis Leaf Extract, Potassium Sorbate.

Pas hapjes së parë, përdoret deri në 3 muaj.

Paketimi: 50 faculeta të lagura.