UNILEVER Персил течен детергент 2600 мл

UNILEVER Персил течен детергент 2600 мл
469,00 ден.
0
Производот сѐ уште не е оценет
Категорија
Бренд
Шифра
051802C
favorite_border

Опис на производот

PERSIL Течен детергент

  • Со арома на сладок бадем и цвет од лен
  • Дерматолошки тестирано
  • Погодно за чувствителна кожа
  • За 52 перења

Пакување: 2600 мл

Содржина

Состав: 5-15% анјонски сурфактанти, <5% ензими, не-јонски сурфактанти, оптички избелувачи, парфем, фосфонати, поликарбоксилати, сапун, метилизотиазолин, октилизотиазолин.

Употреба: редовно дозирање: 50 мл течен детергент, но доколку алиштата се повалкани или водата е потврда додадете уште 15 мл. За рачно перење разредете 15 мл течен детергент во 10 литри вода.

Мерки на претпазливост: предизвикува сериозно оштетување на очите. Може да предизвика кожна алергија.

Содржи S12-15 парет 7, натриум додецилбензенсулфонат, ТЕА додецилбензенсулфонат, натриум лаурет сулфат, метилизотиазолин, октилизотиазолин, изоевгенол.

Чувајте го на места недостапни за деца. Носете заштитни ракавици и заштита за очите/лицето. Во случај на контакт со очи: темелно исплакнете неколку минути. Доколку носите контактни леќи, извадете ги и продолжете со плакнењето. Во случај на контакт со кожа: измијте ја кожата со голема количина вода. Доколку дојде до појава на иритација на очите, консултираје се со доктор. Доколку дојде до појава на иритација на кожата, консултирајте се со доктор.

Мислења на потрошувачи

Споделете го вашето искуство со овој производ!
Регистрирај се / Најави се