UNILEVER Скип течен детергент, 1400 мл

UNILEVER Скип течен детергент, 1400 мл
349,00 ден.
0
Производот сѐ уште не е оценет
Категорија
Бренд
Шифра
051799C
favorite_border

Во моментов услугата за достава е достапна само во град Скопје

Опис на производот

SKIP Ultimate - Течен детергент за перење за интензивна свежина

  • За 40 перења

Пакување: 1400 мл

Содржина

Состав: 15-30% анјонски сурфактанти, 5-15% не-јонски сурфактанти, <5% парфем, поликарбоксилати, сапун, фосфонати, оптички избелувачи, ензими, цитронелол, гераниол, хексил цинамал, лимонен, метилизотиазолин, октилизотиазолин.

Употреба:

1. Наполнете ја топката за дозирање. За стандардни полнења (4-5кг). Малку тврда или претежно тврда вода. За поголеми полнења (6-8 кг). За многу извалкани алишта. За тврдокорни дамки, нежно тријте со топката на дамката.

2. Ставете ја топката за дозирање во барабанот од машината за перење.

Мерки на претпазливост: предизвикува сериозно оштетување на очите. Може да предизвика кожна алергија.

Содржи натриум додецилбензенсулфонат, ТЕА додецилбензенсулфонат, натриум лаурет сулфат, метилизотиазолин, октилизотиазолин.

Чувајте го на места недостапни за деца. Носете заштитни ракавици и заштита за очите/лицето. Во случај на контакт со очи: темелно исплакнете неколку минути. Доколку носите контактни леќи, извадете ги и продолжете со плакнењето. Во случај на контакт со кожа: измијте ја кожата со голема количина вода. Доколку дојде до појава на иритација на очите, консултираје се со доктор. 

Совети за перење:

  • Следете ги инструкциите за перење на етикетите од облеката

  • Следете ги препораките за дозирање

  • За рачно перење, растворете 17 мл од течниот детергент во 5 литри вода

  • Не ја ставајте топката за отстранување дамки во машина за сушење

  • Топката за отстранување дамки не е играчка. Чувајте ја на места недостапни за деца.

Мислења на потрошувачи

Споделете го вашето искуство со овој производ!
Регистрирај се / Најави се