МОМЕНТАЛНИ АКЦИИ

Услугата за достава е достапна само во Скопје и истата е бесплатна со нарачка над 1.000 денари

Хумус со спирулина

Состојки:

хумус со спирулина

Изблендирајте го наутот во блендер. Додадете ги и останатите состојки и блендирајте додека не добиете убава смеса. Уживајте!