МОМЕНТАЛНИ АКЦИИ

Услугата за достава е достапна на територијата на целата држава и истата е бесплатна со нарачка над 1.500 денари.

Имате можност за избор на термин за достава.

 

Месец на машко здравје во Зегин Медика

Masko zdravje Zegin

Ноември е месец на машкото здравје и го посветуваме на подигнување на свеста за болести кај мажите.

Во споредба со жените, мажите дури за 50% помалку бараат професионална помош за нивните здравствени проблеми. Една од поглавните причини заради оваа појава е концептот на машкост кој според некои убедувања се коси со потребата од стручна помош, бидејќи тоа бизначело слабост, признавање дека постои проблем, изразување на емоции, наспроти идејата за цврстата машка природа.

Со оглед на општествениот притисок, културните норми и верувањата кои ги тераат мажите да одбиваат да бараат лекарска помош за решавање на здравствените проблеми, навистина е потребно да се обезбедат привлечни опции за дијагностика и третман.

Зегин Медика нуди пакет за преглед на мажи по одлична цена!

Искористете ја можноста и проверете го вашето здравје!

  • Цена на машки пакет

2500 денари

  • Цена со специјален попуст

1800 денари

Пакетот опфаќа:

  • Нефролошки преглед
  • Ехо на абдоминални органи и уринарен тракт (црн дроб, жолчка, панкреас, аорта, слезина, бубрези и надбубрежни ложи, мочен меур со резидуална урина)
  • Ехо на простата
  • Ехо на гениталии со доплер на крвни садови
  • Дијагноза и советување

Прегледите ги врши д-р. мед. сци. Маја Милованчева Поповска- специјалист интернист- нефролог.

Закажете преглед на:

▪️Фиксен телефон - 02 3125299

▪️Мобилен телефон - 070 242 986