МОМЕНТАЛНИ АКЦИИ

Услугата за достава е достапна на територијата на целата држава и истата е бесплатна со нарачка над 1.500 денари.

Имате можност за избор на термин за достава.

 
Упатства за регистрација и бришење на кориснички профил

Нашата веб страна Ви нуди можност да ги разгледувате содржините кои се објавени, без при тоа да се регистрирате и да ги оставите Вашите лични податоци на нашата страна. Но доколку сакате да направите нарачка, ќе мора да ја пополните формата за регистрација со Вашите основни податоци. 

Подетално Упатство за регистрација на нашата веб страна имате на следниот линк.

Исто така имате опција и да го избришете Вашиот профил. Подетално Упатство за дерегистрација има на следниот линк

Вашите лични податоци ќе бидат употребени за да може да одговориме на Вашите прашања, барања, предлози. За дополнителни информации како ги употребуваме и заштитуваме Вашите лични податоци проверете ја нашата Политика на приватност