МОМЕНТАЛНИ АКЦИИ

Услугата за достава е достапна на територијата на целата држава и истата е бесплатна со нарачка над 1.500 денари.

Имате можност за избор на термин за достава.

 
Практикантска работа

Зегин Младина е проект, кој има за цел да им помогне на младите во процесот при изборот на квалитетна практична програма, како и идно вработување во компанијата Зегин. За таа цел објавуваме јавен повик за пријава за учество во практикантската програма на Зегин Младина.

 

Zegin Mladina