МОМЕНТАЛНИ АКЦИИ

Услугата за достава е достапна на територијата на целата држава и истата е бесплатна со нарачка над 1.500 денари.

Имате можност за избор на термин за достава.

 
Мој Ментор

Целта на менторството е да се поврзе поединецот кој има многу знаење и искуство со некој кој сè уште не го стекнал истото знаење или искуство.

Имајќи некој што знае повеќе од Вас да споделува совети, да нуди насоки и да биде звучна табла за вашите мисли, ќе имате корист од искуството што го надминува Вашето. Без разлика дали во Вашата кариера или живот, да имате ментор, е клучно за целиот наш континуиран раст и развој.

Се што треба да знаете за менторската програма - „Мој ментор"

startuvajte ja karierata so Zegin Kariera Mladina