МОМЕНТАЛНИ АКЦИИ

Услугата за достава е достапна на територијата на целата држава и истата е бесплатна со нарачка над 1.500 денари.

Имате можност за избор на термин за достава.

 
Контакт

Со користење на формата подолу можете да не контактирате. Вие сте добредојдени со Вашите прашања во врска со нашите производи, нови изданија, термини и услови за користење на нашите производи, нови барања, предлози, поплаки.

  • Дирекција Зегин:

тел. 02 3241 600 

тел. 02 3115 600
mail: kontakt@zegin.com.mk

  • Онлајн нарачки

тел. 072 310 690
mail: zeginonline@zegin.com.mk

Вашите лични податоци ќе бидат употребени за да може да одговориме на Вашите прашања, барања, предлози. За дополнителни информации како ги употребуваме и заштитуваме Вашите лични податоци проверете ја нашата Политика на приватност.