МОМЕНТАЛНИ АКЦИИ

Услугата за достава е достапна на територијата на целата држава и истата е бесплатна со нарачка над 1.500 денари.

Имате можност за избор на термин за достава.

 

Чист свет за вашето бебе со Sleepy Bio Natural

Sleepy Bio пелените се единствени во светот, создадени со многу љубов за вашето малечко. Имаат високоапсорбирачка моќ, меки се со платнен слој, дерматолошки тестирани. Сите материјали кои се користени ја штитат нежната бебешка кожа од осип и иритации и се еколошки. Меката површина му овозможува на воздухот слободно да циркулира и на тој начин бебешката кожа дише. Внатрешниот суперапсорбирачки слој рамномерно ја распределува течноста и ја претвора во гел. На тој начин течноста не доаѓа во контакт со кожата, а бебешката кожа останува сува и здрава. Анатомскиот облик на пелените е одличен за бебињата и децата, без разлика колку се тие активни.

Sleepy Bio Natural diapers

Зошто пелените Sleepy Bio се вистинскиот избор за вашите малечки?

 

  • Чиста вода

Меките влакна во пелената се добиени со технологија на ткаење со чиста вода. 

  • Природен бамбус

Во пелените се користени природни бамбусови влакна. 

  • Органски памук  

Пелените се создадени од органски памук. 

  • 15 часовна апсорпција

Тестирањата на пелените покажуваат капацитет од 15 часовна апсорпција. 

Sleepy Bio Natural

  • Шеќерна трска

Обложената површина на пелената содржи биополимери од шеќерна трска кои произведуваат кислород.

Внатрешна содржина без парабени, парфеми, лосион и бои. 

За почист допир на вашата бебешка кожа.

  • Бадемово млеко

Слојот на ткаенината на апсорбирачката површина е прекриен со бадемово млеко кое помага за грижа на кожата.

  • Индикатор за влага

Пелената ја менува бојата според количеството на течност во пелената со што можете да одредите колку е полна пелената без да ја отворите.