SLEEPY Easy Clean Extra Hygiene Влажни марамчиња за чистење под, 50 марамчиња

Sleepy Easy Clean Bleach Adituve Floor Cleaning Wipes - 50 Wipes vlazni maramcinja za cistenje pod
SLEEPY Easy Clean Extra Hygiene Влажни марамчиња за чистење под, 50 марамчиња
299,00 ден.
0
Производот сѐ уште не е оценет
Бренд
Шифра
056566C
favorite_border

Опис на производот

SLEEPY Easy Clean Extra Hygiene Влажни марамчиња за чистење под.

 • Со додаток на белило
 • Природна формула со бел оцет, бикарбонат и арома на син бор
 • За перфектно чисти површини
 • Со специјална структура за фаќање нечистотии
 • Практични, хигиенски
 • Екстра големи и екстра дебели
 • За еднократна употреба
 • За чистење на стаклени, керамички и дрвени површини
 • Приспособливи за употреба на џогер
 • Не е потребно плакнење
 • Не оставаат дамки
 • Веган
 • Хипоалергени
 • Без глутен

Пакување: 50 влажни марамчиња.

Содржина

Состав: нејонска активна супстанција <%5, хидроген пероксид, парфем, оцет, натриум бикарбонат, екстракт од лист на жалфија, калиум сорбат, кумарин.

Мерки на претпазливост: Предизвикуваат сериозна иритација на очите. Содржат кумарин. Може да предизвикаат алергиска реакција. Ако е потребен медицински совет, чувајте го пакувањето или етикетата. Да се чува вон дофат на деца. Прочитајте ја етикетата пред употреба. Доколку дојде до контакт со очи: внимателно исплакнете со вода неколку минути. Отстранете ги контактните леќи и продолжете со плакнење. Фрлете ја содржината/контејнерот во согласност со локални/регионални/национални/меѓународни прописи.

После првото отварање да се користат до 3 месеци. 

Мислења на потрошувачи

Споделете го вашето искуство со овој производ!
Регистрирај се / Најави се

Албански

SLEEPY Easy Clean Extra Hygiene Faculeta të lagura për pastrimin e dyshemesë.

 • Me zbardhues shtesë
 • Formulë natyrale me uthull të bardhë, bikarbonat dhe aromë pishe të kaltër
 • Për sipërfaqe të pastra perfekte, me strukturë të veçantë
 • Për kapjen e papastërtive
 • Praktike, higjienike
 • Ekstra të mëdha dhe ekstra të trasha
 • Për pastrimin e sipërfaqeve të qelqit, qeramikës dhe drurit
 • Të adaptueshme për përdorim me xhoger
 • Nuk kërkohet shpëlarje

Masat paraprake: Shkaktojnë irritim serioz të syve. Përmbajnë kumarinë. Mund të shkaktojnë reaksion alergjik. Nëse keni nevojë për këshilla mjekësore, mbani paketimin ose etiketën. Të ruhet në vende të paarritshme prej fëmijëve. Lexoni etiketën përpara përdorimit. Në rast kontakti me sytë: shpëlajeni me kujdes me ujë për disa minuta. Hiqni lentet e kontaktit dhe vazhdoni të shpëlani. Hidhni përmbajtjen/kontejnerin në përputhje me rregulloret lokale/rajonale/kombëtare/ndërkombëtare. 

Përbërja: substancë aktive jojonike <%5, peroksid hidrogjeni, parfum, uthull, bikarbonat natriumi, ekstrakt i gjetheve të sherebelës, sorbat kaliumi, kumarinë. 

Pas hapjes së parë, përdoret deri në 3 muaj.

Paketimi: 50 faculeta të lagura.