МОМЕНТАЛНИ АКЦИИ

Услугата за достава е достапна на територијата на целата држава и истата е бесплатна со нарачка над 1.500 денари.

Имате можност за избор на термин за достава.

 

"Double Care Виолета и Зегин ве наградуваат"- листа на добитници

Честитки на сите верни потрошувачи на производите на Виолета!

Подолу ќе ги видите броевите на лојалните картички кои добија подарок.

Првите 10 со најголема куповна вредност се добитници на патничко куферче, следните 10 добиваат несесер за патување и следните 50 добиваат пакет бебе козметика.

Сите добитници ќе бидат исконтактирани од тимот на Зегин во наредните 7 дена.

Добитници на патничко куферче:

8018531020100002265681
8018531020100002198705
8018531020100001383300
8018531020100001690088
8018531020100001477405
8018531020100001880489
8018531020100001271454
8018531020100002581941
8018531020100000790642
8018531020100001171990

Добитници на несесер за патување:

8018531020100001713268
8018531020100002474472
8018531020100001528848
8018531020100001257564
8018531020100001185980
8018531020100000128988
8018531020100002051963
8018531020100001916331
8018531020100002580302
8018531020100000129718

Добитници на пакет козметика за бебе:

8018531020100000073127
8018531020100002500355
8018531020100001757606
8018531020100000245586
8018531020100001348446
8018531020100000512961
8018531020100001564686
8018531020100001291308
8018531020100001757668
8018531020100001430141
8018531020100002596396
8018531020100000081047
8018531020100001523324
8018531020100000505048
8018531020100000871204
8018531020100001734621
8018531020100001721225
8018531020100002509150
8018531020100002071275
8018531020100002178073
8018531020100001094374
8018531020100000319003
8018531020100000526081
8018531020100001032314
8018531020100002595887
8018531020100001575200
8018531020100001127553
8018531020100001948493
8018531020100002596525
8018531020100002175171
8018531020100000541633
8018531020100001260564
8018531020100000895637
8018531020100001679915
8018531020100001104592
8018531020100001550139
8018531020100000493710
8018531020100000792615
8018531020100001874945
8018531020100002349183
8018531020100001274578
8018531020100001127966
8018531020100001354348
8018531020100000146333
8018531020100000773041
8018531020100002288802
8018531020100002491325
8018531020100001824827
8018531020100001516944
8018531020100002060194