FREZYDERM Sun Screen On The Move Спреј за заштита од сонце со СПФ 50+, 75 мл

Frezyderm Sun Screen On The Move High Protection SPF50 sprej za lice za zastita od sonce so spf 50
FREZYDERM Sun Screen On The Move Спреј за заштита од сонце со СПФ 50+, 75 мл
589,00 ден.
0
Производот сѐ уште не е оценет
Бренд
Шифра
056479C
favorite_border

Опис на производот

Frezyderm Sun Screen On The Move High Protection Спреј за лице за заштита од сонце

 • Со висок заштитен фактор 50
 • Дерматолошки тестирано
 • Водоотпорно
 • UVA-UVB-VIS-IR заштита
 • Со иновативна технологија за брзо нанесување
 • Може да се нанесе на лице, дури и кога сте во движење и на посебни места на кожата, како што се ушите и вратот, над шминката без да ја уништи, и на косата без да влијае на нејзиниот стил

Пакување: 75 мл.

 

Содржина

Состојки: вода, изобутан, С13-15 алкан, хомосалат, октокрилен, пропан, дибутил адипат, етилхексил салицилат, најлон-12, бутил метоксидибензоилметан, глицерин, каприлик/лаприк триглицериди, ПЕГ-30 диполихидроксистеарат, три (полиглицерил-3/лаурил) хидрогенизиран трилинолеат, диметикон/винил диметикон кросполимер, натриум хлорид, бутан, фенилбензилмидазол сулфонска киселина, бис-етилхексилоксифенол метоксифенил триазин, етилхексил триазон, екстракт од цвет на бел божур, стеаралкониум хекторит, каприлил гликол, динатриум ЕДТА, бутилен гликол, феноксиетанол, натриум хидроксид, пропилен карбонат, силика. 

Употреба: Нанесете од спрејот кружно од растојание од 15-20 цм со затворени очи и избегнувајте вдишување. Погодно за чувствителна кожа која се соочува со непријатност со употреба на конвенционалните производи за заштита од сонце. Протресете добро пред употреба. За надворешна употреба. 

Мислења на потрошувачи

Споделете го вашето искуство со овој производ!
Регистрирај се / Најави се

Албански

Frezyderm Sun Screen On The Move Sprej fytyre për mbrojtje nga dielli 

 • Me SPF të lartë 50
 • Tetsuar nën kontroll dermatologjik
 • Rezistent ndaj ujit
 • Mbrojtje UVA-UVB-VIS-IR
 • Мe teknologji inovative të aplikimit të shpejtë

Mund të aplikohet në fytyrë, madje edhe kur jeni në lëvizje, në zona të veçanta të lëkurës, siç janë veshët dhe qafa, mbi grim pa e shaktëruar atë dhe në flokë pa ndikuar në stilin e flokëve

Përdorimi: Aplikoni nga spreji në formë rrethore nga një distancë prej 15-20 cm me sy të mbyllur dhe shmangni frymëmarrjen. I përshtatshëm për lëkurë të ndjeshme e cila përballet me shqetësime gjatë përdorimit të produkteve konvencionale për mbrojtje nga dielli. Shkundni mirë para përdorimit. Për përdorim të jashtëm.

Përbërësit: ujë, izobutan, alkan C13-15, homosalate, oktokrilen, propan, dibutil adipat, etilheksil salicilat, najlon-12, butil metoksidibenzoilmetan, glicerinë, trigliceride kaprilike/laprike, PEG-30 dipolihidroksistearat, tri (poligceril-3/lauril) trilinoleat i hidrogjenizuar, ndërpolimer dimetikoni/vinil dimetikoni, klorur natriumi, butan, fenilbenzilimidazol acid sulfonik, bis-etilheksiloksifenol metoksifenil triazinë, etilheksil triazone, ekstrakt i lules së bardhë bozhure, hektorit stearalkonium. kapril glikol, dinatrium EDTA, butil glikol, fenoksietanol, hidroksid natriumi, karbonat propilen, silicë. 

Paketimi: 75 ml.